Info om webbplatsen

På Taitaja2025.fi-webbplatsen hittar du information om Mästare2025-evenemanget i Åbo. Webbplatsen kommer att uppdateras fram tills den 30.6.2025.

Mästare2025-organisationen ansvarar för innehållet på webbplatsen. Med webbplatsens innehåll har autenticitet och aktualitet eftersträvats.  Mästare2025-organisationen ansvarar inte för eventuellt felaktigt innehåll på webbplatsen som förorsakat kostnader eller skador för användaren.

Mästare2025-organisationen kan heller inte hållas ansvarig för en sådan nackdel som uppstått på grund av störningar i datanätet, andra tekniska störningar eller för länkat material som utomstående partner publicerat.

Kakor

På webbplatsen används kakor (cookies). Kakor är små textbaserade datafiler som en webbsida kan använda för att göra användarupplevelsen mera effektiv. Läs mer om våra kakor här.

Tillgänglighet

Taitaja2025.fi-webbplatsen berörs av EU:s tillgänglighetsdirektiv enligt vilket alla ska ha jämlika möjligheter att använda digitala tjänster. Bekanta dig med tillgänglighets- informationen.

Datasekretessprincip

I datasekretessprincipen beskriv vilka personuppgifter och annan information som samlas in via Taitaja2025.fi-webbplatsen. Bekanta dig med datasekretessprincipen här.

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Skills Finland logo
  • Opetus- ja kulttuuriministeriö logo
  • Finnish National Agency for Education logo
  • City of Turku logo