Samarbetspartners

Mästare2025 Åbo, FM-tävlingen i yrkesskicklighet, visar på ett unikt sätt möjligheterna inom yrkesutbildning för företag, studerande, lärare, studiehandledare samt för allmänheten.

I Åbo den 5-8.5.2025 tävlar de bästa i sin åldersklass inom 50 olika tävlingsgrenar baserade på yrkesinriktade grundexamina, allt från montörer till kundbetjänare, chaufförer och kodare. Dessutom deltar också åk 7–9 i den egna Mästare9-tävlingen.

Det totala antalet tävlande i detta storevenemang uppgår till ca 500, och Åbo fylls med framtidens förmågor och talanger från olika branscher. Även en rad olika sidoevenemang arrangeras i Åbo.

Till Mästare2025-evenemanget i Åbo kommer de mest eftertraktade arbetsgivarna och de mest intressanta samarbetspartnerna med chansen att hitta passliga förmågor och yrkesskickliga proffs – var en av dem du också!

Kom med som partner i Mästare2025-tävlingen

Genom att gå med som samarbetspartner får ditt företag synlighet inom fältet för yrkesutbildning och spetskompetens. Vi öppnar upp dörrarna för samarbete inom yrkesutbildningen och med äkta växelverkan.

Enligt behoven inom ditt företag hittar vi tillsammans personer som är yrkesskickliga och intresserade av samarbete, både bland läroanstalterna och bland våra samarbetsföretag.

Som partner får du chansen att njuta av allt det som Mästare2025-evenemanget erbjuder, och du får samtidigt den bästa nyttan från Finlands största evenemang inom yrkesutbildningen.

Ta kontakt redan idag så vi kan påbörja vår gemensamma resa mot Mästare2025 storevenemanget i Kuopio och alla de fina möjligheter som evenemanget erbjuder!

Mästare2025 Åbo partnerskapspaket

Innehållet i ett partnerskapspaket kan bestå av pengar, maskiner, apparater, tjänster, arbetsinsatser eller en kombination av dessa för att förverkliga Mästare2025-evenemanget.

Innehållet och ersättningen kan variera mellan olika tävlingsgrenar.

Bekanta dig med partnerskapspaketen

Som partner kan du välja det lämpligaste paketet för ditt företag eller delta i evenemanget på ett flertal olika sätt – vi skräddarsyr ett passligt paket åt ditt företag. Låt oss tillsammans skapa fina tävlingar i Åbo!

Petri Hörkkö

Petri Hörkkö

Tävlingsledare

petri.horkko@edu.turku.fi

+358 44 794 9995

Evenemangets huvudsamarbetspartners

  • Skills Finland logo
  • Opetus- ja kulttuuriministeriö logo
  • Finnish National Agency for Education logo
  • City of Turku logo